A5 Deco

Het bedrijf dat bij u past!

A5 Deco is een landelijk samenwerkingsverband van ondernemers met een verfrissende visie.

De A5 Deco dealer kenmerkt zich door vakmanschap.

aanbiedingen

ALGEMEEN

Home
Kankerbestrijding
Offerte aanvraag
Projecten
Dealers
Contact

KWF Kankerbestrijding

Wij van A5 Deco leveren dagelijks producten die SCHADUW creëren. Daarmee dragen wij bij aan gouden regel nummer 4 van de zonnetips “ga niet zonnebaden tussen 12.00 en 15.00 uur; zoek dan de schaduw op”.

KWF Kankerbestrijding voert al jaren voorlichtingscampagnes op het gebied van huidkankerpreventie. Huikanker is namelijk de meest voorkomende en snelst groeiende vorm van kanker in ons land.

Daar KWF Kankerbestrijding SCHADUW aanbeveelt in het kader van de volksgezondheid steunt onze doekleverancier Tibelly® deze campagne financieel.

Van elk zonweringproduct met Tibelly® zonweringdoek dat wij, van A5 Deco, u leveren doneert onze doekleverancier € 0,05 per m² doek aan KWF Kankerbestrijding. Letterlijk en figuurlijk voeren wij van A5 Deco met u als consument dus een “schaduwactie” t.b.v. van deze fantastische stichting.

Zon verstandig en zoek tijdig de schaduw op, aldus regel nummer 4 van de 10 gouden regels voor verstandig zonnen. Kijk ook op www.zonverstandig.nl en laat uw kinderen eens de site www.johnnyshadow.nl bezoeken om ze bewust te maken van de gevaren van schadelijke UV-straling.